ProfitTárs 2007

Bevezetés


A legújabb ProfitTárs programmal Ön egy igazán letisztult, meglepően könnyen kezelhető, a legújabb operációs rendszerrel teljes mértékben kompatibilis programhoz jut.

A ProfitTárs 2007 legfontosabb előnyei:

Intelligens, rendkívül könnyű használat

Ne higgyen a marketingszövegeknek, győződjön meg erről saját szemével! Töltse le, és próbálja ki a programot! Ehhez nem kell megadnia elérhetőségét, nem kell regisztrálnia sem, mindössze telepíteni, és elindítani a programot teszt üzemmódban.

Kötelezettségek, kötöttségek nélküli licencelés

Sok olyan hírt lehet hallani, hogy jóhiszemű emberek igénybe vesznek egy szolgáltatást, majd automatikusan kapják a számlákat a szolgáltatótól, amit nem egyszer kénytelen kifizetni, a szolgáltatás lemondása pedig igencsak körülményes.

Nálunk ilyen nincs! A lejárat előtt a licencet Önnek kell majd meghosszabbítania, amit természetesen néhány kattintással egy pillanat alatt megtehet. Ha a programot nem szeretné tovább használni, Önnek semmit nem kell tennie. A licence lejár, és nem keressük Önt semmilyen "kihagyhatatlan ajánlattal".

Miért van ez így? Mert a felhasználóinkat egy jó programmal szeretnénk megtartani, és nem különböző (szerintünk) tisztességtelen eszközökkel "idekötni".

Rugalmas fizetés

A licenc lejárta előtt e-mailben értesíteni fogjuk Önt a hosszabbítás esedékességéről. Ha a programot továbbra is használni szeretné, akkor eldöntheti majd, hogy meddig szeretné kifizetni a programot. A hosszabbítás rendkívül egyszerű és gyors, a kedvezményeket pedig a rendszerünk automatikusan számolja.

Bárki által megfizethető, skálázható funkciók

A programot két díjcsomag bármelyikével választhatja. Minimum díjcsomaggal a program havi nettó 500,- forintjába kerül. Ezért a pénzért minden alapvető funkciót megkap ahhoz, hogy partnere kezébe szép, elegáns számlát nyújtson!

Ezen túl, Önnek bármikor lehetősége lesz áttérni egy komplexebb díjcsomagra, melyet további 6 modullal bővíthet. A program az összes funkciót tartalmazza azért, hogy az esetleges áttérés mindenki számára zökkenőmentes legyen!

Naprakészség programkövetési díj, és felár nélkül

A havidíjon túl, a programért Önnek egy fillért sem kell fizetnie. Nincs évnyitási díj, nincs több tízezer forintos programkövetési díj, nincs "klubtagság", stb. A programja mégis naprakész, korszerű és kompatibilis lesz.

Teljes mértékű Windows 10 kompatibilitás

Windows 10-et használ? Ha még nem, előbb-utóbb nagy valószínűséggel át kell térnie. A ProfitTárs teljes egészében kompatibilis az új operációs rendszerrel, ezért nem kell kompatibilitási módot váltania, vagy biztonsági rést nyitnia rendszerén. Az új, Windows 10 kompatibilis fejlesztőeszközünk, és a ProfitTársban lecserélt kódrészletek révén, Ön teljes biztonságban használhatja a programot Windows 7 és Windows 10 összes kiadásán.

Ingyenes licenc a következő hónap végéig

Mielőtt fizetne a programért, nemcsak teszt (demó) üzemmódban (sokszor valótlan adatokkal) van lehetősége kipróbálni a programot, hanem próbára teheti azt éles helyzetben is, valós adatokkal.


 

1 felhasználói vélemény a több ezerből

Az MKH Group, több mint három éve alkalmazza a cégcsoport cégeinél a ProfitTárs számlázó rendszert. A törvényi előírások szem előtt tartásával kifejlesztett szoftver mind a multinacionális cégekkel való kapcsolatainkban, mind a magánszemélyek felé történő értékesítés során hasznos eszköz a kezünkben...

 

Valamennyi hazai vállalkozásnak és nonprofit szervezetnek ajánljuk a nálunk már bevált ProfitTárs számlázó szoftvert - a legjobb megoldást.

László Béla, ügyvezető, MKH Group