ProfitTárs

Korábbi ProfitTárs verziók


A ProfitTárs 2006, Lite és Standard verziók támogatottságát 2007. augusztus 31.-én teljesen megszüntettük!

Ezen verziók 2008. januárjától nem használhatóak, hiszen a ProfitTárs 2006, Lite és Standard verziók nem rendelkeznek érvényes nyilatkozattal (a 47/2007. XII.29 PM rendelet érvénytelenítette azt a korábbi PM rendeletet, amelyikre a nyilatkozat is hivatkozik), ezért a ProfitTárs 2007-nél régebbi verziók nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak!

Törődjön vállalkozásával! Térjen át Ön is a legújabb fejlesztésű ProfitTárs 2007 programra, az Önnek legmegfelelőbb konstrukcióban!

Áttérés ProfitTárs 2007-re

Ha az importálás valamilyen hiba miatt nem lehetséges, úgy írja fel a hibaüzenetet, majd jelezze azt nekünk.

Fontos: mivel a ProfitTárs 2007 különálló program, ezért a konvertálás után a régi programja sértetlen marad, így az továbbra is indítható lesz. A két program egyidejű használata ennek ellenére tilos, mivel megszakad a számlák sorszámozásának ismétlődésmentessége. Ezért, ha a konvertálás rendben lezajlott, és meggyőződött arról, hogy a ProfitTárs 2007 rendben elindul, és tartalmazza az adatait, úgy távolítsa el számítógépéről a korábbi verziót. Eltávolítás előtt javasoljuk, hogy készítsen egy biztonsági mentést az adatairól.

Ugrás az oldal tetejére


 

1 felhasználói vélemény a több ezerből

Az MKH Group, több mint három éve alkalmazza a cégcsoport cégeinél a ProfitTárs számlázó rendszert. A törvényi előírások szem előtt tartásával kifejlesztett szoftver mind a multinacionális cégekkel való kapcsolatainkban, mind a magánszemélyek felé történő értékesítés során hasznos eszköz a kezünkben...

 

Valamennyi hazai vállalkozásnak és nonprofit szervezetnek ajánljuk a nálunk már bevált ProfitTárs számlázó szoftvert - a legjobb megoldást.

László Béla, ügyvezető, MKH Group