ReMarCo Archive

Bevezetés


Hogyan tudhatja adatait biztonságban?

Többé nem kell félnie attól, hogy pótolja majd adatait, ha számítógépe meghibásodik, vagy vírus támadja meg, és ehhez nem is kell drága szoftvereket vásárolnia! A ReMarCo Archive programot ingyen letöltheti honlapunkról, és a használatért sem kell fizetnie.

Az archiválás csak akkor éri el célját, ha az rendszeres!

A ReMarCo Archive letöltése és telepítése rendkívül egyszerű, és a beállítása sem igényel komoly szakértelmet.

Automatikus mentés

A ReMarCo Archive akkor is gondoskodik adatai biztonságáról, ha ön megfeledkezne erről. Elég egyszer beállítania, hogy milyen rendszerességgel, és a nap mely időpontjában kér adatmentést, és a program ezt automatikusan, beavatkozás nélkül elkészíti.

Nem hátráltatja a munkájában

A ReMarCo Archive nem köti le a processzort, csak akkor "dolgozik", amikor a számítógépnek van szabad kapacitása, így nem lassítja azt, és az Ön munkáját.

Helytakarékos

Nem az egész partíciót menti le, csak azokat a mappákat, amelyeket Ön fontosnak tart, és beállít a programban.

Ellenőrizhetőség, könnyű visszaállítási lehetőség

A mentések szabványos Zip formátumban készülnek, így azok integritását akár ellenőrizheti is, de a visszaállítás is egyszerű, hiszen lehetősége van arra, hogy csak a sérült állományokat töltse vissza.


 

1 felhasználói vélemény a több ezerből

Az MKH Group, több mint három éve alkalmazza a cégcsoport cégeinél a ProfitTárs számlázó rendszert. A törvényi előírások szem előtt tartásával kifejlesztett szoftver mind a multinacionális cégekkel való kapcsolatainkban, mind a magánszemélyek felé történő értékesítés során hasznos eszköz a kezünkben...

 

Valamennyi hazai vállalkozásnak és nonprofit szervezetnek ajánljuk a nálunk már bevált ProfitTárs számlázó szoftvert - a legjobb megoldást.

László Béla, ügyvezető, MKH Group