ReMarCo Archive

Gyakori kérdések


Most nem, de később sem kell fizetni a programért?

A program teljesen ingyenes! Most sem, és később sem kell fizetni a használatért!

A ReMarCo Informatikai Kft-nek mi előnye származik ebből?

A program használói megismerkednek cégünkkel, így reklám értéke van.

Képes a program CD-re vagy DVD-re írni az elkészített mentéseket?

Jelenleg olyan adathordozókra tudja, melyet a Windows közvetlenül tud kezelni (winchester, Zip-drive, DAT, hálózati helyek, floppy, stb.). A későbbiekben viszont támogatni fogja a közvetlen CD, DVD írást is.

Milyen egyéb fejlesztés várható?

A ProfitTárs programokhoz hasonlóan a ReMarCo Archive szoftvert is folyamatosan fejleszteni fogjuk, és továbbra is díjmentes lesz! A soron következő fejlesztés: felhasználófüggő adatok, személyes dokumentumok elkülönített archiválása.

Van valamilyen korlát a programba építve?

Nincs! Mindössze egy ablak nyílik meg minden egyes indításnál, ami felsorolja cégünk tevékenységi köreit. Ez azonban egyetlen gombnyomással bezárható!


 

1 felhasználói vélemény a több ezerből

Az MKH Group, több mint három éve alkalmazza a cégcsoport cégeinél a ProfitTárs számlázó rendszert. A törvényi előírások szem előtt tartásával kifejlesztett szoftver mind a multinacionális cégekkel való kapcsolatainkban, mind a magánszemélyek felé történő értékesítés során hasznos eszköz a kezünkben...

 

Valamennyi hazai vállalkozásnak és nonprofit szervezetnek ajánljuk a nálunk már bevált ProfitTárs számlázó szoftvert - a legjobb megoldást.

László Béla, ügyvezető, MKH Group